Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2015 16:11:06 - flip

,,nové" vedení

Nepřijde vám, že byl celý váš sjezd jen fraška? vždyť co ze změní, když jsou ve vedení strany samí Sobotkovi pochlebovači?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.03.2015 17:46:07 - Ing. Antonín Seďa
 Nemyslím si, že 38. sjezd ČSSD byl fraškou. Vždyť jak při volbě prvního místopředsedy, dalších místopředsedů i předsedy ÚKK bylo více nominantů. Proběhlo tajné hlasování a přítomní delegáti rozhodli. Tak je to demokratické a také správné. Obecně totiž mohu souhlasit s panem prezidentem Zemanem, že by ve vedení měli být zastoupeny všechny frakce, ale já žádnou frakci v ČSSD nevidím. Pokud pan prezident považuje za frakci účastníky či podporovatele lánské schůzky, pak musím dodat, že to byl opravdový personální puč, který měl za cíl odstarnit předsedu ČSSD z premiérské židle ( a další dnešní ministry) a neměl žádnou souvislost s nějakou frakcí. Byly to pouze neukojené osobní ambice některých vysoko postavených členů ČSSD. Po zvolení současného vedení je zřejmé, že jak pan předseda B.Sobotka, tak ostatní místopředsedové, budou mít největší odpovědnost za další vývoj v sociální demokracii, vcčetně nadcházejících výsledků voleb. Nemaslím si, že zvolení místopředsedové jsou nějakými pochlebovači. Prostě tento tým si vybral pan premiér a předseda ČSSD a delegáti sjezdu toto jeho přání většinově respektovali.