Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.03.2015 10:49:21 - cibulka

konvoj

Mě uniká jedno. Až konvoj obrněnců armády USA dorazí kam má, co bude pak? Proč se tak řeší nějaký přesun a ne to, co bude následovat? Co když to Rusko vyprovokuje k nějaké násilné - obrané akci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2015 11:01:37 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Jsou věci, které nemůžeme vědět a to zvláště pokud se týká vojenských, strategických, obranných, výzvědných a dalších vysoce utajených operací. Představte si, že by se takové akce napřed zveřejnily na webu a teprve potom provedly. Stále existuje hodně lidí na tomto světě, kteří mají nekalé, ba co říci i zlé úmysly. Osobně to nechápu, kam lidstvo agresivními kroky spěje. zřejmě se chce samo vyhubit. Stále existuje hodně lidí, kteří chtějí pokořit toho druhého - soka, přítele, nepřítele, manžela, manželku. Tohle už není přirozené. Nemá to nic společného se záchranou rodu, jedince. Naopak. Takže i v tomto případě, prostě vše nevíme, ale určitě podporuji, aby konvoj byl přes naše území povolen. Ukážeme tím, na které straně stojíme a nejde teď o to, zda je to na západ nebo na východ, ale, že stojíme na straně spravedlnosti, slabšího, kterému bychom měli pomoci.