ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2015 22:47:48 - alcham

Kdo z vás lže?

"Tomio Okamura nikdy nepodepsal za hnutí Úsvit samostatně žádnou smlouvu, nikdy nepodepsal žádný výkaz práce od jakéhokoliv dodavatele, nikdy nedal pokyn k žádné platbě ani nikdy sám neprovedl žádnou platbu."
Pan Okamura má přeci v rukou výsledky auditu...Jak je možné že říkáte něco jiného???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2015 22:21:25 - Marek Černoch

Dobrý večer.

Jen na úvod..v předsednictvu jsem byl od léta 2014, takže jsem u uzavírání žádné smlouvy nebyl.

Ale co vím, tak firmu Celsianus přivedl, dohodl podmínky a podepsal Tomio Okamura. 14 měsíců jí absolutně nerozporoval a dokonce jednatel této společnosti pan Pisák zastupuje pana Okamuru jako právník v jeho soukromých sporech (například s paní Koktovou- Štikovou).

 U smluv se společností ATM nebo 10 minutes to bylo stejné. Tyto smlouvy pak PŘIPODEPSAL tajemník hnutí pan Zilvar, nicméně to bylo pod tlakem Tomia Okamury. Na jednom z posledních zasedání předsednictva nám dokonce pan Okamura vyhrožoval, že pokud platby pro tyto společnosti nepodepíšeme, jeho poradce nechá hnutí zrušit.

Ještě dodám, smlouvu, kterou podepsal sám se sebou a podle které mu mělo hnutí vyplácet téměř milion korun měsíčně. Po celé volební období.

P.S. Auditor hodnotí to, jestli je příkladem k faktuře i objednávka. ne za co byly plněny.

Já jsem žádné smlouvy nepodepsal a CHCI aby byly všechny vypovězeny a účet hnutí byl transparentně na webu. U společností ATM a 10minutes se vypovězení již povedlo.