ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2015 16:24:25 - Bohumil Šamps

Marie-Le-Pen

Jak se to má s vaším spojenectvím s Marií le Pen?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2015 21:28:16 - Marek Černoch

Dobrý večer.

Jsem ve výboru evropských záležitostí a při jedné cestě jsem se sešel v Bruselu s tajemníkem Marine Le Pen. Náš hovor trval cca hodinu a byl o tom, jestli se někde "potkáváme" v tématech nebo ne. Na některých programových bodech se shodujeme, tak to byl takový "poznávací"  hovor. Měl jsem k takovému "poznávacímu" rozhovoru mandát předsednictva (včetně pana Okamury). Tím to ale skončilo.

Pan Okamura následně na tiskové konferenci řekl, že díky tomuto rozhovoru zrazujeme program, že se spojujeme s MLP, že o tom setkání nevěděl  a podobné hlouposti. Nic takového jsme neudělali. Naopak. Ale ejhle,dva dny poté pan Okamura uvěřejnil tiskovou zprávu, že se sešel s panem Janečkem (OK strana má Národní frontou smlouvu) a dohodli se na integrační platformě s MLP. Trochu divné po tom, co říkal na tiskovce, ne?

V dalších dnech pak neustále opakoval "Já bych se s Marine Le Pen NIKDY, ale NIKDY nespojil, protože nectí přímou demokracii!!!". O pár týdnů později ho novináři načapali na schůzce s panem Velebou, Passerem a...Janečkem. A na závěr pan Radim Fiala udělal tiskovou konferenci s panem Janečkem a panem Ludowikem (tajemník Marine le Pen), kde ohlásili spolupráci.

Z naší strany už od toho jednoho rozhovoru k žádnému setkání nedošlo. Udělejte si tedy o chování pana Okamury a Radima Fialy obrázek sám.

P.S. Mimochodem..OK strana v čele s panem Janečkem prosazovala v komunálních volbách podporu hazardu, Úsvit má naopak nulovou toleranci. Jak je možné, že se pan Okamura spojuje s panem Janečkem? Nezradil program Úsvitu tedy právě pan Okamura? Myslím, že odpověď je jasná.