Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2015 22:25:14 - Valonis

Atlantida

Pane senátore, viděl jste někdy hru: Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou? Asi se spolu shodnem, že určité agresivní a neskutečně zpupné kruhy USA chtějí znovu vehnat svět (Rusko) do válečného běsnění Myslím,že by se to dalo zastavit třeba takto: Atomová ponorka by vypálila několik raket Bulava přímo do obrovité kaldery supervulkánu v Yelowstonském parku na severozápadě USA. Ty jaderné střely by působily jako katalyzátor a roznětka činnosti toho supervulkánu, který tam dříme(nespí!) už asi 630 miliónů let. od posledního výbuchu,který zhoubně zdevastoval celý severoamerický kontinent. Současná replika toho by byla asi nejjednoduším vyřešením "bolestí" tohoto světa. Starozákonní Hospodin také neváhal ztrestat celá města Sodomu a Gomoru, když seznal, že jsou zachvácena neřestí a I občané USA jsou spoluviny; že sami nezastavují tu zločinnou zpupnost svých vlád! .A proto volám: Dnes ještě zapadá slunce nad Severní Amerikou! Jak dlouho?
:Dotaz: Co vy na to, pane senátore?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2015 12:39:38 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den. Co já na to? Snad jen aby k ničemu takovému, ať jde o snahu Ameriky rozpoutat další válku, nebo řešení o kterém píšete, nikdy nedošlo. Víte asi, že dnes mají státy takové množství jaderných zbraní, že jsou schopny zničit život na Zemi. Uznejte, že zničit jen pro hamižnost několika lidí takovou planetu jakou Země je, by bylo hodně zlé. Musí nám přece jít o to, aby slunce tu svítilo i pro naše děti, vnuky a jejich děti atd. O tom, že tím strůjcem zla ve světě jsou právě Američané, svědčí seznam zemí, kde právě oni vyvolali občanské války. A seznam je to opravdu dlouhý. Jak ale říkám, nepřejme si, aby k takovému řešení někdy došlo. Děkuji za otázku a přeji hezké dny. Jaroslav Doubrava