RSDr. Miroslav Opálka

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2015 18:40:14 - Ladislav7

Výročí ukončení II. světové války

Dobrý den pane poslanče,
chci se zeptat jestli Vaše strana plánuje na květen nějaké vzpomínkové akce v souvislosti se 70ti letým výročím konce II. světové války.
Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2015 10:51:35 - RSDr. Miroslav Opálka
Vážený pane Ladislave,
je každoroční tradicí, že po celém území ČR pořádá KSČM oslavy MDŽ, na ně navazují pietní akty k připomenutí osvobození Československa a také oslavy Svátku práce, kde letos organizujeme i petiční akce. 70. výročí osvobození si připomínáme od března do května 2015, podle dat osvobození měst a vesnic. KSČM organizuje řadu akcí samostatně či ve spolupráci s dalšími spolupořadateli, nebo se účastníme na akcích, které pořádají obce, města a různé instituce. Občané se o termínech mohou dozvědět z letáků, plakátů, webových stránek apod., např. na https://www.kscm.cz/ v záložce naše činnost a na webových stránkách krajských, okresních a místních organizací. V Opavě, odkud pocházím, organizuje Měst.V a OV KSČM pietní akt 22. dubna ve 14 hod. na Městském hřbitově a KV KSČM Ostrava organizuje vzpomínkové setkání 30. dubna v 17 hod. na zámku v Ostravě Porubě.
Děkuji Vám za dotaz a jsem s úctou
Miroslav Opálka