Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.04.2015 9:49:03 - Kristýna B.

odvody

Pane Seďo, dobrý den. Podle vaší odpovědi soudím, že povinné odvody pro ženy, podporujete. Neodpověděl jste mi ale na to, kdo bude lékařské prohlídky a vše kolem platit? Taky nechápu, zda to rozvodové řízení podstoupí všichni nebo jen ti, kteří projdou zdravotní prohlídkou a budou chtít? Osobně nemám nic proti tomu v případě nouze pomoci, dnešní doba je ale hektická a nemám čas lítat po nějakých pohovorech a doktorech a už vůbec za to nehodlám utrácet

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.04.2015 20:30:54 - Ing. Antonín Seďa
 Hezký den, no po pravdě podporují pouze evidenci žen ,ale nikoliv odvody tak, jak jsou navrhované. Co se týká plateb, tak to by mě také zajímalo kdo že bude platit praktickému lékaři. Ale na odvody je údajně vyčleněno 530 miliónů korun ročně. Ale v důvodové zprávě není přesně napsáno, z jakého rozpočtu se tato částka bude hradit. Pokud jsou myšlenky odvody jako v minulosti, tak k ním musejí všichni povolaní ,protože součástí bude i pohovor. Ale po pravdě řečeno, řadu otázek spojených s návrhem odvodů bude muset AČR a MO ještě zodpovědět. Já spíše preferují jednodušší způsob evidence, jelikož jsme v mírovém režimu a nerad bych zatěžoval spoluobčany zbytečnou  administrativou a dodatečnými náklady.