ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.04.2015 14:59:38 - STOP!

policejní stát

Máte řešení? Já si totiž nemyslím, že pachatelem je pouze Babiš. K tomu, co píšete dochází již delší dobu. Proč se nespojí strany jako ta vaše, ODS a Svobodní a něco s tím neuděláte. Vaše rétorika je přeci totožná a společně zmůžete určitě víc

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2015 10:27:09 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,


nevím konkrétně, na co ve svém dotazu narážíte. Ve své kritice tendencí státu o zvýšení kontroly nad společností a nad životem a svobodou jednotlivců nehledám žádného konkrétního viníka. Jde mi především o to, aby byly tyto snahy zastaveny a abychom se vrátili k tomu, že stát bude občanům důvěřovat, nebude je předem považovat za podezřelé či přímo zločince a dá jim prostor k tomu, aby se s patřičnou odpovědností sami starali o své životy a živobytí.


Máte jistě pravdu v tom, že mé životní postoje jsou blízké pravici a některým pravicovým politickým stranám. Já sám nejsem členem žádné ze stran, kandidoval jsem s podporou Strany soukromníků, a to zejména proto, že mě k ní váže skutečnost, že ji spoluzakládal můj táta. S touto stranou také stále spolupracuji.


V Senátu jsem se rozhodl být prozatím nezařazený a necítím to jako něco, co by mě diskvalifikovalo. Nechci mluvit za jednotlivé pravicové strany, nepřísluší mi to, nicméně mám-li říct svůj názor, pak cestou k tomu, aby v naší zemi opět vznikla skutečně pravicová vláda, je jistě postupné spojení sil na pravici. To však musí v první řadě vzít za své představitelé těchto stran.


S pozdravem

Ivo Valenta