ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2015 12:08:39 - dinosaurus Rex

Okamura zakládá novou stranu

Kdo všechno je teď úsvit? Kolik máte členů? Kdo vás vede a kde berete peníze na financování? A poslední dotaz. Budete jako konkurence s Okamurou dál spolupracovat nebo je to pro vás i přes shodu v programu nepřijatelný partner?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2015 0:29:07 - Marek Černoch

Dobrý večer.

V současné době měníme stanovy, otevíráme hnutí pro členskou základnu a připravujeme regionální systém. Během pár týdnů bude velká členská konference, kde bude členy zvoleno kompletní nové vedení hnutí. V tuto chvíli má hnutí 9 členů a do členské konference jsem byl předsedou zvolen já. Peníze na financování máme  z příspěvku politickým stranám.
V tuto chvíli se obávám, že nějaká užší spolupráce zřejmě nepřichází v úvahu vzhledem k pomluvám a výrokům pana Okamury na naší adresu. Pokud se bude jednat ale o nějaký návrh který bude dobrý pro občany, podpoříme ho. Jsme tady na práci a osobní neshody jdou v pracovních otázkách stranou. Bohužel, pan Okamura celou dobu více mluví, než by něco předkládal nebo pracoval, tak u něj nebude asi co podpořit.