Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2015 9:12:00 - Kovalčík A

A kladu vám otázku jako sociálnímu demokratovi

myslíte si že je pro vás tak velká čest sloužit NATO a EU řízeným takovým americkým šílencem - Válce proti Míru a proti zájmům českých občanů ???
Zde je odkaz aby jste poznal pravou tvář svého Fůdce........ https://goo.gl/XPqSnd

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2015 14:03:31 - Ing. Antonín Seďa
 Na Váš dotaz odpovídám, že ano jsem hrdý na to, že Česká republika je členem Evropské unie a Severoatlantické aliance. Protože není jiné varianty, jak zabezpečit obranu a ochranu naší země a našich obyvatel. Pokud znáte jinou možnost, pak mi ji prosím sdělte, včetně požadovaných finančních nákladů.Připomínám, že NATO má 28 členských zemí, které rozhodují v konsensu. Takže USA je sice nejsilnější a nejvlivnější člen Aliance, ale rozhoduje se ve sboru. A opravdu nerozumím tomu, když spojujete EU s "americkým šílencem" jak tvrdíte. Zájmem českých občanů je zajistit mír a jejich bezpečnost. To je odpovědnost nás politiků. Pokud existují politici, kteří si tuto skutečnost neuvědomují, pak je to jejich problém a ne můj. V totmo týdnu si připomínáme 70. výročí osvobození naší země od fašistického Německa. Je důležité si připomínat nejen historii, ale i to, že těch 70 let žijeme v míru. Možná, že někdo usiluje o změně, ale já to jistě nejsem. To mi můžete věřit.