Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2015 17:45:43 - Vodvárka

Nesmějí se Vám sousedé

z vašeho strachu z Putinových motorkářů. Nazacpávají si nos aby nemuseli čuchat Váš válečný parfém made in USA ???
Ještě chcete jít bojovat v řadách NATO pod velením USprotektora Schapira na Východní frontu? Nebo tam pošlete české ženy ???
Kdy stáhnete vojáky u Afganistánu ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 18:34:57 - Ing. Antonín Seďa
Nevím, kde jsmne vzal Vaše tvrzení, že se já bojím ruských motorkářů. Opak je pravdou. Já se spíše bojím motorkářů našich, kteří využívají Buchlovské hory jako závodní dráhu a ohrožují nejen sebe, ale i další účastníky silničního provozu na zdraví a životech. Také se ohrazuji vůči Vašemu nepříliš šťastnému příměru s "válečným parfémem USA". Otázky kolem výroků pana velvyslance USA či stále omílané dezinformace o vyslání českých žen do války již raději nebudu komentovat. Prostě neustálá propaganda a strašení lidí není můj šálek kávy a nepřispívá ke stabilitě naší společnosti. Já jsem vždy kopal a budu kopat za český stát a jeho občany. K dotazu kolem stažení našich vojáků z Afghánistánu uvedu tolik. Od ledna 2015 skončila mise ISAF pod usnesením RB OSN a pokračuje výcviková a mentorovací mise. Bude záležet pouze na Afghánské vládě a jeho prezidentu, jak dlouho bude tato mise pokračovat. A zda bezpečnostní a ozbrojené síly této země budou v dohledné době zajistit bezpečnostní stabilitu Afghánistánu. Bez ní nelze ani v této zemi postupovat vpřed. Stačí se podívat na Východní Ukrajinu, aby Vám mělo být jasné, že bez zajištění míru a klidu zbraní nebude možno likvidovat válečné škody a postupně obnovovat život k normálu. Můj osobní odhad je stažení českých vojáků v roce 2018, ale přiznávám, že se mohu mýlit.