Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2015 20:46:25 - Vodvárka

Vy jste zNATOval z Rusů ???

Ze Zaorálkových keců o Hodných Banderovcích v Kyjevě .... Vždyt teď se vám většina lidí směje a brzy si před vámi Socany budou odplivovat coby předSchapirovými agenty . Vždyť se bojíte odpovědět na přímou otázku a jen okecáváte.
K tomu Krymu , věci chápete tak EUfašisticky .....
Zkrátka se odhalujete jako aminacista ....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 21:24:23 - Ing. Antonín Seďa
 JIž Vám nebudu děkovat za dotaz, protože se projevujete velmi nehezky. Nepodporuji a nikdy jsem nepodporoval ani fašisty, ani nacisty, ani zločiny banderovců, vlasovců či jiných skupin. Je dobře, že stále existuje i historická paměť. Neříkejte mi, že se bojím na přímou otázku odpovědět. Soustavně odpovídám na velmi ideologicky a propagandisticky založené dotazy. Nemyslím si, že ČSSD oslabí. Naopka věřím, že lidé pochopí kdo je tady zastáncem demokracie a svobody. Prostě komunisté to nejsou a bolševici teprve ne. Toho, koho myslím těmi bolševiky jsem již vysvětloval, a tak se k tomu vracet nebudu. Ideologie a to jakákoliv je škodlivá vůči každé společnosti. Máme sice demokracii, ale lidé by měli také pochopit, že kromě svobody mají i zodpovědnost za vývoj české společnosti. Pokud se týká Krymu, tak je mi smutno z toho, že může někdo obhajovat neobhajitelnou agresi. To vám opravdu schází historická paměť či ji vám již ta propaganda vytěsnila. Já jsem proti jakékoliv válce, prootže si uvědomuji, že ji vždycky odnesou nevinní. Opravdu nechápu, jak můžete být ve svých útocích na moji osobu tak primitivní, až směšný. Vždyť vůbec neznáte mé názory a zřejmě si je ani nehodláte opatřit. Přitom stačí velmi málo. Například si něco přečíst na mém webu či na jiných serverech. Nejsem a nikdy nebudu ideolog, protože se mi to jako demokratovi hnusí. Jsem totiž přesvědčen, že dialog je základem demokracie, ale dialog bez urážek a s fakty.