Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2015 21:05:52 - vihe

Jak to je?

Hezký den. Chtěl jsem se zeptat, zda Vy, nebo redaktoři PL rozhodujete na jaké otázky nebo komentáře diskutujících/tazatelů budete reagovat, nebo dokonce příspěvek je smazán a položení dalšího dotazu již ani není možné? Tak, jak se to stalo mě (nově jsem se zaregistroval). Jinak ten vymazaný dotaz byl k projednávání VO o jmenování nového náčelníka VP, činnosti VO, ke kariernímu řádu, k ministru Str. a jeho "vyčkání" si na nového NGŠ, k branné legislativě, KŘ, AZ, Zál., odvody...)....dokonce to bylo bez vulgárností, pomluv...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 21:30:03 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Já odpovídám na každý dotaz, který se objeví na mém profilu. Nemám povědomí o tom, zda existuje či neexistuje nějaká recenze. Pokud jde o komentáře, odpovídám na dotazy, které dostávám na svůj mobil SMS. Pokud redaktoři PL chtějí se mnou rozhovor, pak je on-line bez předem zaslaných otázek. To, co mne rozčiluje nejsou stále se opakující lži či propaganda, ale vulgárnosti či zbytečné osobní napadání slušných lidí. Mnoho občanů zapomíná, že k diskusi potřebujete minimálně dva , jinak je to monolog, který nikam nevede.