Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.05.2015 9:46:49 - Vodvárka

Půdete vybojovat Okupovaný Krym a osvobodit Donbas???

jinak Vaše řeči jsou jen plané řeči politika a následující kroky jsou zbytečné a Vaše láska i láska lidu ČR k NATO a USA vyjde nazmar !!!
Zopakuji poslední kroky.... je nejvyšší čas


1. Povinné odvody.
2. Přísaha věrnosti nejen vlasti, ale i spojencům (tedy NATO).
3. Rušení trvalé adresy odlišné od místa bydliště (zřejmě aby bylo možné hledané osoby, například brance, rychle najít).
4. Možnost nasazení branců v zahraničí.
5. Rozhodnutí o navýšení státních hmotných rezerv - potravin.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2015 14:58:37 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím jak mám odpovědět. Za prvé nevšiml jsem si, že Ukrajina je v NATO či v EU, takže nevím, proč mě či někoho z čechgů posíláte "osvobodit" Krym či Donbas. To je spíáše ukázka nepochopení situace a beru to jako další pokus, jak propagandou útočit. Branná povinnost platí pro muže a ženy od 18 do 60 let, a to by jste jako občan naší země měl vědět. Novela Branného zákona ještě není v prvním čtení a již jsem veřejně a jasně uvedl své výhrady k povinným odvodům v představě MO a AČR. Jsem pro povinnou evidenci a dobrovolná cvičení i dobrovolné aktivní zálohy. Přísaha vojáků pouze v rámci České republiky. MV již připravuje novelu zákona o trvalém pobytu. V současné době přesné znění neznám. Jsem proti nasazení aktivních záloh v zahraničí, Navýšení hmotných rezerv se již provádí minimálně jeden rok a staví se zásobníky pro ropu z důvodu zvýšení energetické bezpečnosti země. Tolik k dotazům, snad jsem Vás tentokrát svými odpovědmi uspokojil.