ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2015 10:51:30 - Růžičková

kvóty pro uprchlíky

Jak se Úsvit staví k povinným kvótám pro uprchlíky? Co přesně se od zemí, které imigranty přijmou, čeká? Jaké budou celkové náklady a co tu budou dělat? A na jak dlouho dostanou azyl?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2015 0:43:37 - Marek Černoch

Dobrý večer.

Kvóty pro přijímání uprchlíků rozhodně odmítáme. V žádném případě to nesmí začít, ani kdyby se v tuto chvíli jednalo o pár osob. Z přijetí takového rozhodnutí bychom se už nikdy nevymanili a skutečné počty by se rok od roku pouze navyšovaly.
Příliv nelegálních uprchlíků znamená jedno z největších nebezpečí, jakému budeme čelit. S příchodem uprchlíků kteří mají naprosto odlišnou kulturu, zvyky a náboženství by nás čekaly jen  obrovská bezpečnostní, sociální a zdravotní rizika. To nesmíme dovolit.
Co se od zemí v EU čeká? Že tyto uprchlíky integrují do evropského modelu společnosti. To je ale opravdu nereálné, protože tito lidé nejsou schopni integrace. V rámci uvažovaného počtu pro Českou republiku se bavíme o miliardách korun, které by byly ale stejně "vyhozené z okna", protože jednoduše nevěřím na možnost integrace těchto lidí do naší společnosti. Kvóty jsou nesmysl a na několika zasedání výboru pro evropské záležitosti se mi podařilo prosadit změnu usnesení směrem k vládě a to ve znění, že.. výbor důrazně požaduje od vlády negativní stanovisko k povinným kvótám pro přijímání nelegálních uprchlíků.
Nelegální imigranti v drtivé většině nepřicházejí z válečných zón, ale jsou to ekonomičtí imigranti. Je to organizovaný zločin, který dnes vydělává víc než drogové mafie. Proto navrhujeme „australský“ model, tedy striktní vracení nelegálních imigrantů zpět.  
Jakékoli povinné kvóty jsou pro nás nepřijatelné a pokud budou přijaty, budeme prosazovat, aby se jim Česká republika nepodřídila. Bylo by to ohrožení bezpečnosti státu a našich občanů.