Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2015 21:10:40 - Reporter amater

Zastavte apokalypsu

Juncekerova komise dala impuls k migraci z celého světa do EU. Přestože to premiéři na summitu odmítly, Junckerova komise se utrhla z řetězu a kvoty navrhla. Již toto bude stačit k masivnímu nárustu migrace. A kdo migruje ? Kdo má statisíce migraci ? Nejsou to movitější lidé, zřejmě i vzdělanější ? Místo abychom zemím pomohli tam, tak lákáme jejich inteligenci k nám. Velmi Vás jako poslance prosím, aby jste před touto hrozbou našli alianci v EU a řádění Juncerovy komise neprodleně zastavili. Tragický omyl, vyvolaný sluníčkovou politikou, způsobí daleko větší katastrofu.Bohužel zejména pro ty chudé, kteří v zemích zůstali. Jako sociální demokrat se jistě umíte v cítit v chudé lidi, prosím pomozte jim.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2015 7:26:45 - Ing. Antonín Seďa
Souhlasím s tím a jsem dlouhodobým kritikem Evropské komise , která není demokraticky ustavena a její členové nevyšli z demokratických voleb. Takový rozsah migrace je opravdu nebezpečný nejen z pohledu bezpečnostního, ale i společenského. Souhlasím, že je třeba těmto lidem pomoci. Ale tam, kde problémy vznikly. Proto podporuji snahu české vlády pomoci humanitárně, zdravotně i potravinově v jejich zemích. Jako sociální demokrat a český politik hájím a budu hájit naše národní zájmy.