Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.05.2015 11:32:58 - Viktor V

Co nezalžem to okecáme ???

Váženy poslanče , opravdu si myslíte že občané jsou hloupí a nehodnotí rozdíl mezi programem a výsledky ČSSD , úhyby ve v programu a vztahu k EU , NATO, USA spočívající v příklonu podpory jejich vražedných špatností .
Vždyť oni ty Schapirovy provázky voliči vidí jak u Babiše , tak u Zaorálka i Sobotky.
O Vás nemluvě , vy jste voděn na viditelných starých USA lanech cca 7 let . Krize na Ukrajině zdvihla oponu na vašem Oranžovém kašpárkovském NATOjevišti a objevil se tam nahý banderovec Zaorálek.
Půjdete do kopru jako v letech 1920 po "boji o Lidový dům"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2015 11:47:13 - Ing. Antonín Seďa
Nejprve se chci ohradit vůči vašemu tvrzení, že mě někdo vodí na lanech a to 7 let. Nejsem na rozdíl od některých agentem žádných služeb, nejsem ani ideologem a nejsem ani propagátorem. To po prvé. po druhé, znám jak volební program ČSSD, tak programové prohlášení vlády. Mohu Vás ujistit, že 85% slibů ČSSD se dostalo do programového prohlášení a sociální demokracie jej splní. I kdyby čerti na koze jezdili. ano, přiznávám, že koaliční vládnutí je složité. Jistě je daleko složitější než nezodpovědná a populistická opozice v podání českých komunistů. Již jsem v dřívějších odpovědí jasně deklaroval, že zahraniční politika ČSSD je odlišná od politiky KSČM. A také skutečnost, že nám jde o politickou, ekonomickou a bezpečnostní stabilitu v Evropě. nevím, kde nacházíte argumenty ke svým tvrzením, že ČSSD dělá úhyby ve svém programu a vztahu k EU, NATO a USA. Já například jsem osobně kritizoval původně předloženou asociační dohodu Ukrajině, jako za špatný odhad politické a ekonomické situace na Ukrajině. Také jsem kritizoval slova pan velvyslance Schapira, který kritizoval rozhodnutí pana prezidenta k cestě na oslavy 70. výročí ukončení 2.světové války. Sám si cením obětí této a nejen této války a nikdy jsem nebyl "jestřábem" který by podporoval vojenské řešení jakékoliv krize. Na druhé straně hájím české národní zájmy a zájmy mých spoluobčanů. Nikdy jsem nebyl ideolog a ideologická klišé používat nebudu. Rozhoduji se nikoliv na základě propagandy, ale na základě faktů a mých životních či historickým zkušeností. Chápu, že by vám možná přišla vhod situace z roku 1920, kterou strašíte. Já vás musím uklidnit, protože tato situace se již v naší zemi, naštěstí, opakovat nebude. Zároveň jsem si jist, že lidé ocení vládní politiku ČSSD, která směřuje ke zvýšení životní úrovně naších občanů. To, že existuje kritika zahraničních postojů vlády nezastírám. Ale alespoň se snažím tyto postoje vysvětlovat i tma, kde mi to politické body nepřináší. Jsem totiž přesvědčen, že mám pravdu a že tato politika je v souladu se zájmy obyvatel ČR.