doc. JUDr. Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2015 16:32:30 - Zápotocký A

Je váš Ukrajinský pláč opravdový ???

Proč tedy začali ATO válčit ???
Jste vůbec v obraze o ději na Ukrajině nebo jste se nadýchal banderovského kouře v Oděse při upalování spoluobčanů a ztratil pamět ??? Co říkáte na toto .....to jste jim tam v Kyjevě poradil Vy ????.....
Ukrajina udělala další krok k „evropským hodnotám“. Nejvyšší rada dnes 21.5. přijala prohlášení o odstoupení od Kyjeva od několika mezinárodních závazků na ochranu lidských práv, a to v Donbasu.
Tak Ukrajina uplatní své právo odstoupit od povinností stanovených odstavcem 3 článku 2, a článků 9, 12, 14 a 17 Mezinárodního paktu o občanských a politických právech a články 5, 6, 8 a 13 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod v ukrajinských částech oblastí Doněcka a Luhanska.
Parlament uložil Ministerstvu zahraničních věcí Ukrajiny , aby o tom informovalo generálního tajemníka OSN a generálního tajemníka Rady Evropy...... to se máte co chlubit svou "Mírovou Misí"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.