Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2015 21:12:23 - Viktor K

Co říkáte jako poslanec ČSSD na toto zjištění ČSU

Zhruba třetina domácností s dětmi v Česku vychází obtížně se svými příjmy. Mezi rodinami se třemi a více potomky je to zhruba 45 procent a u neúplných rodin dokonce 55 procent. Chudoba kvůli nízkému příjmu hrozí více než pětině rodin se třemi a více dětmi a téměř třetině členů neúplných rodin. Vyplývá to z výsledků šetření, které dnes představil Český statistický úřad.

Tak proč dávat dalších 20 mld Kč na Války ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2015 9:08:20 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. Tato čísla nejsou pro mne, ani pro ČSSD žádným překvapením a ukazují na špatnou rodinnou politku bývalých pravicových vlád. Připomenu, že jak volební program ČSSD, tak programové prohlášení vlády, je zaměřeno na boj s chudobou, konkrétně na pomoc rodinnám s dětmi, ať již úplným či neúplným. U těch neúplných sehrává roli i nemožnost vymoci výživného na děti či skutečnost, že řada rodin žije na hromádce. Proto je nutno v podpoře rodin pokračovat a je dobře, že se na tom vládní koalice shoduje.