ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2015 12:26:40 - Antonín Neubauer

islám

Nebylo by od věci ty mladé muslimy, co se ukázali v Olomouci, vyhostit,dát jim tvrdě najevo kdo je v České republice doma?Když to zase skončí obvyklým "bububu",tak se nám ,ale jen budou vysmívat a skončíme s podříznutým krkem,děkuji nechci,ať si zůstanou doma,když utíkali naši lidé,nikomu nechtěli měnit náboženství a kulturu.To co udělali ti mladí muslimové,svědčí o tom,že se nechtějí začlenit do společnosti,ale ovládnout ji. Zdravim, Neubauer Ant.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2015 0:13:50 - Marek Černoch

Dobrý večer.

Máte pravdu, že napadení v Olomouci je nepřijatelné. A není ojedinělé. Náš poslanecký klub dlouhodobě prosazuje novelu zákona o církvích a náboženských společnostech a novelu trestního zákona, který se týká trestného činu „služby v cizích ozbrojených silách podle paragrafu 321 trestního zákoníku“, který by se měl vztahovat i na tzv. Islámský stát, byť se de jure nejedná o armádu státu. Chceme dosáhnout zpřísnění podmínek pro přistěhovalce a umožnění obnovení řízení o udělení státního občanství a možnost odebrat jej v případě, že dotyčný byl usvědčen z trestných činů proti bezpečnosti státu, lidskosti, výtržnictví a dalších trestných činů šířících xenofobii ve společnosti.
Také jsme se připojili petici Bloku proti islámu, která požaduje, aby vláda České republiky odmítla nátlak Evropské komise, která chce přerozdělit tzv. uprchlíky i do České republiky, zároveň ale respektuje humanitární pomoc v případech skutečné nouze. Tuto petici podpořilo již více než 45 000 občanů ČR.