Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2015 15:22:47 - čvančara

Babiš

Máte zapotřebí sedět ve vládě s Babišem, který je vrcholným symbolem korupce? Dřív jste ke korupci potřeboval prostředníka, dnes to dělá Babiš sám. Nebo vy na jeho působení ve vládě a současně v byznysu nevidíte nic nenormálního a špatného?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2015 19:14:40 - Ing. Antonín Seďa
 Voliči rozhodli,jak rozhodli. Tato vláda koná podle programového prohlášení a jsem přesvědčen,že přes všechny negativa převažují pozitiva této koalice. ČSSD dobře ví,že pan Babiš a jeho politické hnuti je v současné době největším konkurentem. Občané by si měli konečně uvědomit,že sociální demokraté jako jediní mohou čelit oligarchizaci  politiky a naší společnosti. Pan ministr financi je v permanentním střetu zájmů.Přitom ovládá řadu médií a firem. Problémem je,že korupce mu prozatím nebyla prokázána a je to spíše věci morálky. Ale pokud to lidem vadit nebude, pak A.Babiš bude stále prosazovat tuto pro demokracii nebezpečnou politiku. Já jí často veřejně kritizuji ,protože takto by politika vypadat neměla. Nicméně je to více problém voličů než současné vládní koalice.