Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2015 10:05:01 - Bulva

uprchlíci

Reflektujete tento problém? Jak se mu bránit? Kam až praktiky pašeráků zajdou a co bude s námi?
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-snad-neni-pravda-Novy-trik-jak-dostat-uprchliky-do-Evropy-Neuverite-378027

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2015 17:17:11 - Ing. Antonín Seďa
 O daný problém se zajímám minimálně rok. Migrace je bezpečnostním i politickým problémem. V případě nelegální migrace je podstatou kriminální čin nejen migrujících ,ale i převaděčů. Dnes se stále hovoří o jižním křídlu EU,ale nelegální migrace se pohybuje i přes Maďarsko, a to zejména z Kosova. Je nutno zajistit hranice Schengenu a zakročit proti organizátorům tohoto obchodu. Nelze přistoupit na to,aby se problémy přesouvají do Evropy. EU musí pomocí zemím odkud uprchlíci pocházejí .To je jediná cesta,protože lze velmi těžko zajistit bezpečnost provedením imigrantů a také lze velmi těžké oddělit ekonomickou migraci od politické či bezpečnostní. EK povinnými  kvótami šlápla vedle. Tento postup neřeší vůbec nic,naopak zakládá řadu problémů.Jsem pro solidaritu s ostatními zeměmi EU,ale nikoliv přebírání uprchlíků.