Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2015 21:26:33 - PeterM

Libye vs. NATO a další.

Pane Seďo, svou odpovedí na dotaz čtenáře tupalo, který si dovolil postavit se na mou obranu, jste jenom utvrdil mé mínění o demagogii. Já si dovolím kritizovat nejenom USA a EU, ale také další státy bez rozdílu, pokud dělají něco co se mi nelíbí. A pokud někoho kritizuji, tak jsem obvykle schopen to doložit nějakými podklady. Pro názornou ukázku. Vaše tvrzení, že se NATO neúčastnilo operací v Libyii, není pravdivé. NATO se podílelo na námořní blokádě a také na tzv. bezletové zóně což byla jenom zástěrka pro bombardování regulerní Libyjské arnády a průmyslové infrastruktury. Zdroje si můžete lehce dohledat i na oficiálních stránkách tohoto zcela jistě úctyhodného spolku. Například něco o Unified Protector, která počínaje 23.3.2011 převzala velení všech již zapojených členů NATO pod společené velení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2015 21:48:40 - Ing. Antonín Seďa
 Nikdo,ani já vám neberu ani vaše přesvědčení,ani vaší kritiku.Ale ta se musí opírat o pravdivé informace.Vy jste hovořil o útoku NATO vůči Libyi,a to pravda není. Námořní blokáda,o které hovoříte, byla zaměřená proti obchodu s ropou, za kterou dostávaly  polovojenské oddíly zbraně ,kterými zabíjeli své spoluobčany. Letecká  bezletová zóna zajišťovala bezpečnost letecké přepravy. Rozumím ,že vás nepřesvědčím a ani to není mým záměrem. Pouze chci,aby jste nehovořil o ideologii,kterou sám používáte. Pokud si vzpomínám, tak USA poskytly  spojencům taktovací letouny,ale bombardování se neúčastnily. Cíle bombardování byly pozice polovojenských jednotek,které terorizovaly obyvatelé Libye. Ale to neznamená ,že s tímto postupem některých evropských zemí souhlasím. Nikdy jsem nebyl ideolog a ani jim být nehodlám.