Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2015 8:06:27 - PeterM

Libye vs. NATO podruhé

Pane Seďo, prosí přiznejte mi, alespoň elementární schopnost logicky uvažovat. V první odpovědi mi popřete absolutně vše co jsem napsal. V druhé mne málem osočíte ze lži. A teď mi napíšete, že sice tam NATO bylo (což jste vehementně popíral), ale jenom jako mírotvorce a vlastne bojovalo společně s Kaddáfim proti polovojenským bojůvkám. Prosím nedělejte přeměty jako holub kotrlák. Je daleko čestnější napsat například "Tuto Vaši otázku nebudu komentovat:" A jako odborník na bezpečnost, což jsem někde v souvislosti s Váma četl zkuste tuto logiku. Členové NATO bombardují v Libyii, a k datumu 23.3.2011 jsou všechny jednotky NATO spojeny pod jedno velení pod názvem operace Unified Patriot (kromě Dánska). A nějak jsm nezaznamenal, že by tím přestalo bombardování. To jsou údaje které se dají celkem lehce získat z oficiálních zdrojů. A nechci Vás nijak přesvědčovat a nečekám že přesvedčíte Vy mne. Jenom nemám rád a nikdy jsem neměl, když někdo řekne, že černá je bílá a přitom to neříká slepému.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2015 14:39:25 - Ing. Antonín Seďa
 Nepochybuji, že nejste slepý. Já jsem pouze reagoval na vaše tvrzení, že bombardování Libye provádělo NATO. To je lež a vy to víte. Pokud někdo něco přetáčí a to i v čase, pak to nejsem já. Já nikoho neosočuji, pouze se bráním. Nejprve je nutno si srovnat v čase jednotlivé údaje a poté něco tvrdit. Jsem rád, že jiuž přestáváte tvrdit, že se jednalo o akci Severoatlantické aliance, ale mluvíte již o členských státech NATO. Ale aby to bylo férové, pak by jste měl tyto země jmenovat a nezavádět účelové útoky vůči celé organizaci. To také není pouze černé či bílé....