Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.06.2015 9:59:35 - Horáková

trafiky

Soud rozhodl, že kvůli imunitě poslanců byla jejich vazba nezákonná. Neměl ale šanci řešit, zda je udílení ,,trafik“ v politice trestné či ne. Co si myslíte vy? Jsou trafiky trestné? Otázka je irelevantní, ale zajímá mě váš názor. Děkuji a přeji hezký víkend

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2015 8:32:13 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Odpověď bych rozdělil na dvě částí. Obecně je normální,že volení zástupci,kteří získali důvěru veřejnosti spravují věci veřejné. Prostě tak to v demokracii chodí a je jen otázkou opozice a občanů ,jak kontroluji své zastupitele volení. Týká se to nejen zákonodárců,ale i členů obecních a krajských samospráv. Konkrétní případ třech poslanců ODS byl poněkud odlišný a přesto,že podle soudu nedošlo k trestnému činu,pak to bylo amorální a s demokratickou politikou neslučitelné . Oni prostě dostali trafiky za to,že odešli že sněmovní,aby umožnili prožití zákonů ,se kterými nesouhlasili. Přitom ústava hovoří jasně a v tomto případě je patrné co bylo upřednostněno.