Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2015 10:37:31 - Emil Kr

diktátoři (2) chudák časová posloupnost ???

diktátoři .... V Iráku a v Sýrii byl vytvořen ISIS, jako "reakce nejprve proti vládě diktárotů" a poté jako prosazování práva šária v nově utvořeném chálifátu.....tak časovou posloupnost jste přetvořil ...proč? (chudák Sadám byl zabit na pokyn USA v roce 2006 , u Assada se to USA nepovedlo) ...aby jste překryl to že CIA za pomocí "Přátel Sýrie Of London - Clinton" byly vytvořenya vycvičeny bandy ISIL , které se vymkly kontrole USA?

Tolik přetvářet dějiny, fakta a pravdu se opravdu snažit nemusíte , Vaši američtí přátelé to neocení.....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2015 12:35:10 - Ing. Antonín Seďa
Možná, že jste mne nepochopil. Nebylo a není v mém úmyslu přetvářet jakoukoliv časovou posloupnost, to my můžete věřit. Pouze jsem odpovídal na Váš dotaz. Opravdu nemám znalosti a informace, že CIA s dalšími vytvořily ISIL. A také o tom vnitřně pochybuji. Spíše pravdou je, že eskalace politických, bezpečnostních a zejména sociálních problémů vytvořila hnutí, které nabízí jednoduché řešení ve formě územního celku IS. Já si velmi dobře vzpomínám, jak to bylo s Irákem, arabským jarem či Sýrií a Libyí. nemusíte mi tuto časovou řadu ani připomínat, ani zdůrazňovat. Problém například Líbye byl v tom, že v rámci arabského jara byli fyzicky likvidováni, a to bezpečnostními silami a armádou civilisté a hrozila genocida. Proto RB OSN přijala usnesení o nejprve bezletové zóně, poté o náletech v rámci jednotlivých zemí NATO (14) a spojenců (4). To, že bez pozemní operace není možno bezpečnostně stabilizovat tuto zemi, je věc jiná. Takže prosím užívejte fakta a nepřetvářejte dějiny. Já to nedělám a dělat nehodlám.