Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2015 18:42:23 - Alois V

Ochrání nás před uprchlickými divizemi ISIL

co jsou na našich hranicích nové americké tanky a rakety s jadernými hlavicemi co chce sem poslat Obama jako odměnu za naši pomoc USA v Afganistánu ???
Nebylo by lepší povolat zpět Z Afganistánu hlídací jednotku co tam hlídá americký tábor.
Měl by jste jako poslanec toto iniciovat , určitě budou lépe hlífat naši hranici než hoši na tancích. Odčiníte tak své poslanecké "afgánské hříchy" z roku 2008 ( http://netsocan.cz/socan/num0508/num0508.html#jps )

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2015 19:24:08 - Ing. Antonín Seďa
 Předně nevím o svých afghánských hříších z minulosti a tak, jak jsem hlasoval v minulosti,tak bych hlasoval i nyní. Taktéž nesouhlasím s vaším tvrzením,že nás ohrožují uprchlické divize ISIL. Taktéž nevím o tom,a to by mně zajímalo,kde že jste tuto informaci získal, že by měly být na našich hranicích umístěny americké jednotky. Posílení americké přítomnosti ve východní Evropě je reakcí na žádost některých členských zemí NATO,které se cítí být ohroženy nikoliv že strany IS ,ale RF. Souhlasím s tím,že je možné v budoucnu posílit ostrahu našich hranic vojáky,ale prozatím je možno využít bezpečnostních sborů ,které jsou k tomu určeny. Problém vidím v nedostatečném zajištění ochrany vnější hranice schengenského prostoru. Tady je nutno napnout naše zájmy.  Co se týká Afghánistánu ,tak snad víte, že od ledna tohoto roku tam působí naše jednotky v rámci výcvikové a monitorovací mise. Prozatím afghánské vláda trvá na mezinárodní pomoci i našich jednotek,takže prozatím se stahovat nebudou. Uvidíme v blízké budoucnosti na základě rozhodnutí našich koaličních partnerů a naší vlády.