Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2015 17:03:31 - mijo

Přihlásíte se jako dobrovolník?

Přihlásíte se první mezi dobrovolníky na frontu, až začne USA válku s Ruskem? Jste přeci důstojník, záložák? Nebo máte modrou knížku?
Ing. M. Nováček Třebíč.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2015 17:19:43 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz, který moc nechápu. Za prvé máme profesionální armádu, takže nevidím důvod, abych chodil na nějaké vojenské cvičení či do misí. Za druhé, nevím proč na PL stále strašíte nějakou válkou či frontou. Již dnes ale existuje pojem částečná či úplná mobilizace, takže pokud by nastalo ohrožení naší země, pak samozřejmě budu i já povolán ke službě pro Českou republiku. Mimochodem to platí bez výjimek pro občany od 18 do 60 let věku. Nemám modrou knížku a absolboval jsem náhradní vojenskou službu, kde jsem dosáhl hodnosti četaře. Jinak jsem byl v rámci povinných záloh (nejsem a nikdy jsem nebyl voják z povolání) povýšen do hodnosti poručíka. Členem AZ nejsem. Na rozdíl od Vás si válku nepřeji a proto o ní ani neuvažuji. Jako zodpovědný politik udělám vše, aby byl mír v Evropě zachován. To i můžete věřit.