Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.07.2015 9:30:32 - Valík Aleš

Jak dlouho budou militaristé z ČSSD dle pokynů USvelvyslance Šapíto ???

podporovat vražednou politku USA a jejich "válečný klacek" NATO.
To nestačí mrtví a a miliony utečenců před důsledky válek v Afganistánu , Iráku , Lybii , Somálsku a Jemenu ???
Kdy se zasadíte o stažení čs vojáků z Afganistánu ???
To budete čekat až USANATO rozeskaluje občanskou válku na Ukrajině do konfliktu z Ruskem .
Starejte se o práci a o mír pro občany a ne zájmy cizí mocnosti. Vaše výsledky jsou mizerné a skončíte na smetišti jako ODS.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.07.2015 10:51:54 - Ing. Antonín Seďa
Předně musím zdůraznit, že jak já, tak ČSSD plní svůj volební program ve prospěch našich občanů. Zároveň prosazuje národní zájmy České republiky. Pokud jde o budoucnost sociální demokracie, tak nesdílím Vaši obavu. Nevím koho máte na mysli z pohledu militaristé z ČSSD,ale mohu Vás ujistit, že hájíme bezpečnostní zájmy naší země a nikoliv zájmy USA, ani pana velvyslance Šapira. O důsledcích i příčinách válek v Afghánistánu, Iráku, Lybii, Sýrii atd. se nebudu již zmiňovat, protože jsem na podobné dotyz již mnohokrát reagoval. Chce to více poznání historie, kulturních a náboženských souvislostí a současné pozice jednotlivých států v těchto regionech. Pak by jste možná měl daleko větší přehled o současných příčinách konfliktů a o problematickém řešení těchto válek. Co s etýče stažení českých vojáků z Afghánistánu, nepředpokládám, že z monitorovací a tréninkové mise odejdou. Jsou tam totiž na výslovnou žádost afghánské vlády a afghánského parlamentu. Také česká vláda a český parlament prodloužit dobu působení českých jednotek v této misi. Spojka USANATO se mi nelíbí, protože USA jsou sice nejsilnějším členem Severoatlantické aliance, ale ta rozhoduje ve sboru. ČR má proto možnost veta při schvalování operací NATO. Znovu připomínám, že kromě zpravodajských schopností nemá Aliance vlastní armádu, ale armády jednotlivých členských zemí. A pokud by některé mise NATO byly v rozporu s usnesením RB OSN, pak by jejich partneři z PfP či jiné nečlenské státy se velmi těžko těchto operací účastnily. Pokud někdo eskaluje konflikt na Ukrajině, tak to není NATO, které se konfliktu neúčastní, ale RF. Agresorem jsou ruské speciální síly (Krym) a ruská strana podporuje separatisty dodávkami vojenské techniky, vojenskou podporou svých specialistů i techniky. Závěrem Vás mohu ujistit, že se starám o bezpečnost a mír našich občanů a obhajuji zájmy České republiky.