Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.07.2015 16:27:16 - jarmilan1

Euro

Odvolávám se na Váš názor. Nejsem závistivý člověk, ale Vy si žijete a do smrti budete žít za euro, které platíme my daňoví poplatníci. Já jsem pracovala 42 let v jednom kuse. V okamžiku, kdy jsem chtěla pomoci dceři, které se narodilo dítě a chtěla jít do práce, požádala jsem po 42 letech (to opakuji) o předčasný důchod a představte si tu legraci ..... za trest mi náš stát snížil důchod o 1500 Kč. Pro Vás je to výdělek za půl dne, ale nedovedu si představit žít za důchod, který se přepočítá a budeme žít za euro. Je mi líto, že někdo zastává názory jako Vy, a je mi z toho smutno. Promiňte za můj názor, ale jaká budoucnost s eurem nás čeká, co myslíte? Jarmila Svobodová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.07.2015 10:30:21 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Svobodová,já za euro žít nebudu. 
Sám si platím komerční připojištění od 18ti let, kdy mi umřel táta. Taktéž platím v ČR sociální. A nebojte, že bych se dožil důchodu. S mým stylem života a srdeční vadou se důchodu nedožiji tak jako můj otec, strejda i oba dědové ;-)
S pozdravem Tomáš Zdechovský