Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2015 19:50:48 - Poláček Viktor

Proč jste nešel v PS na setkání s delegací Syrského parlamentu

myslíte si, že Vám O. Benešík mpř. H. Langšádlovou, posl. L. Toufarem a posl. M. Černochem podají věrnou informaci o tom co jim Syřané sdělili ???

Takže aby byl konec Vaší Amipohádky o Zlém Assádovi přečtěte si i pohled ze strany Syřanů...

Uprchlíky nepřijímejte, vracejte je. U nás jsou doma, žádá vysoký syrský politik. Vláda tam prý bojuje s terorismem, který se valí i na nás

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Uprchliky-neprijimejte-vracejte-je-U-nas-jsou-doma-zada-vysoky-syrsky-politik-Vlada-tam-pry-bojuje-s-terorismem-ktery-se-vali-i-na-nas-383516

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2015 7:30:07 - Ing. Antonín Seďa
 Nebyl jsem na setkání,protože probíhala schůze poslanecké sněmovny. Na problémy si dělám vždy svůj názor sám ,protože pohled na vlastní řešení muže být u jednotlivých politiků rozdílný. Jinak názor samotných Syřanů znám a potvrzují můj názor, že problémy se mají řešit tam,kde vznikly. Týká se to nejen ozbrojeného konfliktu, migrace, ISIS či neustálého konfliktu mezi šíty a sunnity. Problémem je,komu se mají uprchlíci vracet,když Sýrie je rozdrcený stát. Ale rozumím stanovisku vládního křídla a podporují jej. To,co je dnes důležité je porážka IS a nastolení bezpečnostní  stability země. Bez ní se základní problémy Sýrie nevyřeší.