Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2015 15:10:32 - Jan Želivský

Proč vláda nerespektuje vůli valné většiny občanů?

Opravdu je vám vůle lidu této země méně než přízeň úředníků v Buseli? Zde si můžete přečíst co si o tom myslí občané naší (nikoliv německé) země: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Muslimove-do-Evropy-nepatri-Nikdo-je-tady-nechce-Po-skonceni-setkani-s-uredniky-jsme-zustali-mezi-lidmi-kteri-sousedi-s-uprchlickym-taborem-Uvadime-bez-cenzury-384152

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2015 20:00:48 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím, kde berete jistotu v tom, že většina občanů nepodporuje kroky vlády. Pokud vím, tak žádné referendum neproběhlo. Vláda ČR je zodpovědná a přijala taková opatření, aby zaručila bezpečnost našich občanů. Také bylo rozhodnutí vlády, že se nepodřídila kvótám EK, ale tvrvá na tom, že rozhodující slovo bude mít ona. Nechápu, jak chcete zabránit migraci, pokud uprchlíky přijme jiná země schengenského prostroru. V EU totiž platí svobodný pohyb osob, kapitálu, zboží a služeb. Pokud chcete znovu budovat "železnou" oponu, tak si poslužte. Já ji budovat za prvé nechci, protože mingraci lze řešit jedině v rámci celé EU a Evropy, a to zejména důslednou ostrahou vnějších hranic schengenského prostoru. A za druhé, jsme sociální demokrat, který si uvědomuje své povinnosti vůči naší zemi i celé EU. Nejsem populista, který sice vykřikuje, ale řešení nemá.