Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2015 18:44:11 - Ladislava Orange

Zasedání PS NATO k šedesátému výročí založení ???

Ve vašem propagačním článku mi chybí ....
Jak se Vám podařilo propagovat mírové úsilí a cítění českých občanů ???
Jak NATO přispěje k míru v Evropě , jak bude bojovat s muslimy v Evropě ???
Nemělo by zakázat členským zemím válčit na cizím území a vyrábět tak úprchlíky a podporovat oligarchy a podobné demokratické aktivisty co rozpoutávají občanské války a vyrábí tak úprchlické otroky ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.07.2015 13:49:20 - Ing. Antonín Seďa
 Můj článek byl informativní a proto dané otázky nemohl mít odpovědi. NATO je obranná aliance a jako taková zajišťuje mít a bezpečnost našich občanů. Jsem proto přesvědčen, že je v souladu s cítěním Čechů, Moravanů a Slezanů. Nevím, proč by NATO mělo bojovat s muslimy v Evropě, pokud dodržují zákony a neorganizují kriminální činnost či teroristické útoky. Pokud by tomu tak bylo, pak k zajištění vnitřní bezpečnosti neslouží armáda, ale bezpečnostní složky, zejména Policie ČR. Mír v Evropě je zajištěn právě tím, že existuje mezinárodní organizace, zajišťující kolektivní obranu. Kdo má jaký podíl na tvorbě uprchlíků a na migrační vlně je otázkou, protože vždy existují důvody a pak následky. Oosbně jsem přesvědčen, že hlavními viníky současného stavu v SAHELU je nepřátelství mezi sunnity a šítty. A také obrovské rozdíly mezi životní úrovní v těchto zemích, dalších bohatých arabských zemích a sociálním systémem v Evropě. A je také rozdíl mezi uprchlíky a mezi ekonomickými migranty. Podpora demokracie a lidských práv je dána nejen principy EU, NATO a OSN, ale i platnou Ústavou ČR. Tady opravdu nevidím žádný rozpor.