Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.08.2015 10:07:36 - zlatuska1980

Kde je Sobotka,tam je prusvih!

Dobrý den,
prosím Vás,co to máme ve vládě??? Kde je Sobotka,tam je průšvih !!!

Vypadá to,že budete muset vládu v brzké době rozpustit,tato vláda nemá podporu občanů,ale to sami vidíte...

Jinak doporučuji udělat dvě strany,jednu pro imigranty a druhou nulovou toleranci s imigranty mimo EU !

Zenevskou dohodu "porušuje" i Austrálie,tak proč se neridit jako oni,OSN,EU poruseje dohody také a teď se provalilo,že OSN podporuje Voko Haram,tak kde to jsme?
Nač jsou dohody,smlouvy,když je zvlast USA nedodržují???
A EU jak prohlásila Le Pen je sektarsky kult,ovládaný USA !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.08.2015 10:23:04 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za komentáře, ale nemohu souhlasit s tvrzením, že kde je Sobotka, tam je průšvih. Pokud chcete dělat populistickou politiku, pak si klidně založte novou politickou stranu, jejímž jediným programem bude boj proti migraci. K tomu Vám přeji úspěch, ale zároveň pevně věřím, že většina národa nejsou tupci, ale rozumní lidé a že tato vaše strana dostane pod 1% voličských hlasů. Vláda koná rozumně a v souladu se zájmy občanů naší země. Problémy jsou tady od toho, aby se řešily a ne aby se strkala hlava do písku. Tady se mi líbil jeden názor odborníka, že celá migrační vlna je způsobena dlouhodobým suchem na Středním Východě. Ano, voda je základní zdroj, bez něhož nemohou národy existovat. To není nic nového, pouze se historie opakuje. Tak jako se opakují války o zdroje, ať již o potraviny, zlato , nerosty či ropu. Nevím, o jakém nedodržování smluv hovoříte, ale byla to česká vláda, která nepřistoupila na nedodržování schengenských dohod. Řešení Austrálie či Španělska není porušování Ženevských konvencí, protože existuje mezistátní dohoda mezi zeměmi, o přijímání uprchlíků. Prostě pouze Španělsko a Austrálie se dohodla o umísťování uprchlíků do jiných zemí, a za to jim platí. Tohle řešení podporuji i já, problémem je, že prozatím se EU takto nedohodla. Například Maroko tuto nabídku odmítlo ústy svého velvyslance. Ale diplomatrické řešení je schůzné, právě proto, aby se smlouvy a dohody dodržovaly. Le Pen je pravicová populistka , která do politiky zavádí nepřátelství a hledá vnějšího i vnitřního nepřítele. Historicky jsme to tady v Evropě již měli, jmenoval se Adolf Hitler...