Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2015 18:26:27 - Horák

"Úspěchy" NATO.

Vážený pane, dnes jsem si přečetl odpověď na můj dotaz. Přesně, jak jsem čekal, prostě nic. Jistě víte , co je to referendum. Na Krymu bylo referendum, což Vám , jak je vidět uniklo. ČSSD slibovala revizi cirkevních restitucí a výsledek? Neznám. Nic se neděje. KSČM dávala mnoho návrhů v PS, třeba o přiznání majetku atd. Nikdy jejich návrhy nebyly přijaty, proto že to dávali komunisti. Pak ten návrh dá koaliční strana a návrh je přijat. Tak nehovořte, že KSČM je populistická strana. Jen se podívejte na jejich program. To, že jsou proti EU, není pravda, ale vzpomínám si, že před vstupem do UE, KSČM říkala, že je potřeba vyjednat lepší podmínky. No a že jsou proti NATO, je zcela jasné každému trochu uvažujícímu člověku. Nebylo před vstupem referendum a všichni ví. že tato organizace je ve skutečnosti jen teroristická a produkuje jen válečné konflikty. Doufám, že při příštích volbách dopadnete jak ODS.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2015 15:44:07 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za komentáře, ale opět nemáte pravdu. Referendum o bezpečnostních otázkách se nedělá nikde na světě a pokud si vzpomínám, tak v té době byla podpora veřejnosti ke vstupu do NATO 85%. Ale nerozumím tomu, proč tvrdíte, že je jasné, proč je KSČM proti NATO. Varšavská smlouva jí nevadila a NATO jí vadí? Rozhodně NATO nepodporuje teroristy. Ale vzpomínám si, že to byly armády Varšavské smlouvy, které tyto teroristy i na našem území cvičily. Takže v této otázce se neshodneme. Sám mám také výhrady k některým rozhodnutím NATO či EU, ale zároveň si uvědomuji, že zajištění bezpečnosti našich občanů bez členství v Alianci nelze. Jaké má tedy řešení KSČM či Vy sám? Jinak co se týká revize církevních restitucí přece sám víte, jak to je. Že pokud není ochota změnit smlouvu mezi státem a církvemi, pak je zbytečné měnit zákon. Co s etýká návrhů KSČM, některé jsem sám podpořil, takže mi prosím nevyčítejte něco, co nečiním. To, že je komunistická strana populistická je dáno tím, že nemá a zřejmě ani nebude mít vládní zodpovědenost. Kdyby bylo na mně, pak bych jim ji umožnil a zřejmě by dopadla jak francouzští komunisté. Prostě právě proto, že z opozice se dá kritizovat a navrhovat nedacos. Problém je, že na ty návrhy nejsou buď peníze, nebo jsou tyto návrhy v kolizi s platnou ústavou či zákony naší země. A mohu vás ujistit, že program KSČM znám, tak jako znám jejich opětovné poslanecké návrhy. Já na rozdíl od vás naopak věřím, že si občané uvědomí, kdo je zodpovědná a demokratická strana, která jediná řeší problémy současné české společnosti. A pokud se dovoláváte referenda na Krymu, pak mi je vás líto. Vždyť toto referendum neuznává nikdo z mezinárodního společenství. Pouze čeští komunisté.