Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2015 13:55:55 - petr lexa

Kdyby

Kdyby byla zahraniční politika ČR jen ve vaší režii, co byste udělal jinak než vláda, kterou často kritizujete? nebo jste nyní spokojen s tím, jak nás chrání před uprchlíky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2015 21:46:48 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý večer. Ne, opravdu nejsem spokojen s tím, jak nás vláda chrání před uprchlíky. Mám li ale být upřímný, mohlo by to být ve skutečnosti ještě horší.Co bych udělal jinak? především bych nařídil stoprocentní kontrolu dodávek a kamionů na hranicích se Slovenskem a Rakouskem. V situaci, kdy nejsou ochráněny vnější hranice Schengenského prostoru bych nařídil ochranu našich hranic a k témuž bych vyzval ostatní státy EU. Znamenal by to do zastavení přílivu imigrantů dočasné zrušení Schengenského prostoru. Ale byl by to jen malý ústupek k záchraně Evropy, její kultury, víry a pod. Podstatně zpřísnil podmínky pro poskytnutí asylu. Prohřešky v záchytných zařízeních bych trestal okamžitým vyhoštěním, atd.                                                                                                             Zdravím Vás a přeji příjemné dny Jar. Doubrava