ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2015 10:28:51 - vikturek99

Reseni nezamestnanosti uprchliku

Proč se nepomáhá uprchlíkům v jejich zemi?Vyjde to levněji...
Zkusil už to někdo?Zeptal se uprchlíků,v čem chtějí pomocí u nich doma???Proč se uprchlíci- muži nezaměstnaní neposílí na pomoci rozbitých měst v Lybii i za EU peníze???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2015 14:24:39 - Ivo Valenta

Dobrý den,


to je samozřejmě velmi složité, vidíme to na evropských zemích, jak dlouho se některé z nich vzpamatovávaly z obou světových válek. Ale jak vidíte, zatímco někdo to zvládl velmi rychle, jiným to trvalo déle. Vše záleží na povaze a schopnostech jednotlivců národa, svoji roli samozřejmě hraje i náboženství a pak rozvoj zemí ovlivňují další sociální, ekonomické a přírodní ukazatele. Lidé migrují za lepším životem po staletí, s tím nic nenaděláme, je to přirozené a není na tom nic špatného.  Podle mého názoru si musí každá země své vnitřní či vnější problémy  v prvé řadě vyřešit sama a nespoléhat se na pomoc jiných.  A když se pak lidé rozhodnou opustit svůj národ a rezignují na pomoc a budování své země zevnitř, musí se „venku“ přizpůsobit. Pokud nechtějí, ať nečekají pomoc, ale vyhoštění bez slitování.    

  

S pozdravem

Ivo Valenta