Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.09.2015 22:20:34 - Landys

Ortel a Řezník

Dobrý den, jaký je váš názor na skupiny Ortel a rapera Řezníka (skupinu Sodoma Gomora)? A Martu Kubišovou a Tomáše Kluse?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.09.2015 10:38:57 - Ing. Jiří Dolejš

Vyjma sporných akcí jako festival politické písně Sokolov bych nějaké politikaření a extrémní agitky do hudby netahal.  A určitě by neměly obsahovat texty písní výzvy k násilí na jiných osobách či rasismus. CVhjápu potřebu se někdy vybouřit  ale cílit na popularitu tím že se budu chovat jak magor plný atavismů není podle mně dobrá věc (nemluvě o možném střetu se zákonem)

Jo, jinak časy Golden Kids (Kubišová, Vodnráčková, Neckář) byly jistě časy dobrého popíku, ale osobně dávám přednost jinému druhu hudby. Co takhle z těch starších Bob Marley  či Bob Dylan? Ale klidně i trvdší. Každého samozřejmě věc co poslouchá či jak  třeba i sám muzicíruje - na rap či hiphop já už jaksi nejsem ta generace, ale tuším že i dcery poslouchají něco jiného.