Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.09.2015 2:32:23 - venos

Navyšování počtu uprchlíků

Dobrý den, pokud jste proti navyšování počtu uprchlíků a máte nějaké zavážné informace, budete intervenovat u vlády a poslanců? Nebo se dokonce odvážíte k nějaké rebelii s jinými poslaci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2015 9:28:33 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. Podle posledních informací vláda chystá přijetí 200 Syřanů do konce tohoto roku, takže nejde o žádné tisíce, o kterých běží spekulace v českých médiích. Jinak já téměř denně komunikuji  ministry vnitra i zahraničí, a to právě o migrační krizi. Také dostávám pravidelné zprávy o stavu počtu migrantů a řešení azylu. Včera jsem organizoval i diskusi s kurdským občanem narozeným v Sýrii a žijícím v naší zemi. Byla velmi zajímavá nejen o historii Sýrie a politických souvislostech, o vzniku IS a řešení současné situace, včetně migrace. Dalo mi to hodně informací, které doplnily můj názor na bezpečnostní situaci na Blízkém a Středním východě. A mohu vás ujistit, že problém s nelegální migrací budu i nadále sledovat.