PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2015 7:06:14 - Letuska1982

Proc Merkelova jeste nemela snahu jednat s Lybii? Ze by ji trapilo spatne svedomi?Kam zmizeli Kaddafiho privatni i Lybijske penize?

Dále se chci zeptat,kdo u nás v CR ponese odpovědnost za to,když se tu nějaký muslim odpali....

Víte,muslimové Evropany napadli již několikrát,zotrocili miliony lidí,nezměnili své chování za 1500 let,proč jim udělovat azyl? Naši povinnosti je je vyhnat ! Kdyby nebyli zákony,už by je lidé vyhnali,nemyslíte ???? Moc byrokracie škodí a svazuje lid ! Máme instinkty,ktery nám říkají,je to zlé,jsme ve válce s islamem,připravte si zbraně ! Cítíte to take ????

Na zničení Němé ka,Francie dobrá zbraň - poslat lidí,jako formu hybridní války s agresivní a neslucitelnou kulturou,nemyslíte ?Vždyť u nás mají muslimové také paralerni společnost,už chtěli muslimské školky,už chtějí právo sharia...To vše znamená,že se neprizpusobuji ! Mají snad židé,budhiste a jiné viry takové požadavky jako muslimové s islamem ???
V tv v Norsku !
http://gopthedailydose.com/2015/09/30/muslim-on-live-tv-we-have-the-right-to-kill-anyone-who-does-not-respect-islam/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2015 23:54:39 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Pokud jde o dějiny Libye, nejlepší prací je monografie Eduarda Gombára, který jako první a zatím jediný u nás studoval roli a fungování kmenových struktur v arabských společnostech. Miloš Mendel ve své knize o "arabském jaru" ukazuje, že Libye je dnes totálně rozložený, desintegrovaný a nefunkční stát. Tam prakticky není s kým jednat. Jistě, Muammar Kaddáfí nebyl žádný morální ani intelektuální světlonoš, ale Západ se pustil do jeho svržení, aniž měl za něj náhradu. Přitom Kaddáfí se oprávněně cítil sebejistě, protože poskytoval finance pro Blaira i Sarkozyho. Tak to s vděčností v politice bývá. Kaddáfí také dlouhodobě tlumil imigraci do Evropy. Jeho pádem se cesta přes Středozemní moře otevřela. Opakuji, dnes je Libye rozložený stát, kde není s kým jednat. A kdo ponese odpovědnost za to, když se u nás nějaký muslim odpálí? Na tuto otázku nelze odpovědět slušně.