doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2015 13:34:58 - Alena Klečková

SPRÁVNÁ STRANA

Pane poslanče,jsme na správné straně práva a demokracie? Jsme v Nato,ale i s Tureckem.Pořád se někteří politici ohánějí s tím,že patříme k tkzv.Západu a jeho tradicím.A co dělá západ a USA? Bombardujou půlku světa,ale i s nemocnicema...........Když si vzpomenu na Havla a ty jeho řeči,jak se zruší Var.smlouva a pak i Nato? To byl opravdu tak naivní nebo si z nás dělěl zlou legraci? Z nás obyčejných lidí. děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2015 14:36:15 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
 Výsledky agresí a provokací velmocí NATO v bývalé Jugoslávii, Iráku, Libyi i jinde, okupace a odtržení Kosova od Srbska, rozbití a rozvrácení Iráku, Libye, Sýrie, zmnohonásobení produkce drog v Afghánistánu pod okupací a kontrolou NATO a protektorátní vlády USA, statisíce  obětí na životech a desítky milionů uprchlíků s takovou politikou  spojené nejsou žádné vedlejší škody, ale skutečné výsledky politiky zemí NATO a toho paktu. S civilizovaným mezinárodním právem a demokratickým jednáním to nemá nic společného. Ale vojenskoprůmyslovému komplexu Spojených států a určitým finančním a podnikatelským kruhům zainteresovaných elit zemí NATO to vynáší.