Bc. Martin Matuštík

Člen redakční a informační komise MČ Brno-jih
  • STAN
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2015 15:23:33 - Renata

Vážený pane,

tohle jsem dnes dostla v emailu a věřte, že s tím souhlasím. Jsem snad rasista??
Co kdybychom děti a české lidi léčili za státní peníze a na imigranty sbírali víčka???
Děkuji za odpověď
Renata Hašková
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.10.2016 20:50:49 - Bc. Martin Matuštík
Dobrý den, paní Hašková,

V prvé řadě bych se Vám chtěl omluvit za to, že odepisuji až teď s ročním zpožděním. Nejsem na Parlamentních listech zrovna aktivní. To co ve zprávě označujete jako „tohle” se mi bohužel spolu s Vaším dotazem nezobrazilo, proto na Vaši otázku bohužel nemohu adekvátně odpovědět, přesto se o to ale alespoň pokusím.Zároveň také platí, že jako pouhému členu Redakční a informační komise mi rozhodně nepřísluší hodnotit fungování veřejného zdravotního pojištění (v dané oblasti rozhodně nejsem expertem). 
Musím však ocenit, že myšlenka hradit ze zdravotního pojistného péči jen pro „české lidi” je rozhodně zajímavá a neotřelá, zároveň však mírně diskriminační. Vzhledem k tomu že ale nevím, co přesně jste „dostala v e-mailu”, nemohu se konkrétněji k Vašemu dotazu vyjádřit.
Pokud tedy Váš zájem o moji odpověď na Váš dotaz trvá i nadále, prosím abyste mi jej položila znovu, tentokráte ale i s přiloženým odkazem na inkriminovaný článek.


S pozdravem,Bc. Martin MatuštíkRegistrovaný příznivec hnutí STAN