Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2015 7:56:39 - Josef W.

Reakce na předchozí

Osoby (lidé) vás tedy nezajímají, zajímá vás ideologie. Posuzujete (a odsuzujete) lidi podle jejich názorů - resp. za jejich názory. Inu...
Předpokládám, že stejně odsuzujete i jiné, kteří se k té "zločinecké ideologii" hlásili - např. herce Wericha a Svěráka, spisovatele Kunderu, Vaculíka, Vančuru, režiséra Formana, básníky Nezvala, Skácela nebo nositele Nobelovy ceny Seiferta (který byl léta dokonce kulturním redaktorem Rudého práva; což komisi, která rozhoduje o udělení Nobelovy ceny kupodivu nevadilo tolik jako vám).
Zvláštní... když je pro vás ideologie o tolik důležitější než schopnosti a práce lidí, řekněte, štítíte se všech těch jmenovaných, kteří se "hlásili ke zločinecké totalitní ideologii" - nebo jimi z výše nositele toho "správného" názoru jenom pohrdáte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.10.2015 15:30:47 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
nikým nepohrdám a nikoho se neštítím. Nicméně si stojím za názorem, že člověk podporující zločineckou ideologii by neměl mít na starosti vzdělávání dalších generací, potažmo resort školství. Jinak Vám zjevně uniká historický kontext (do roku 1968 a od roku 1968 a od roku 1990).
Přeji pěkný den.
S pozdravem