Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2015 9:45:57 - KaderaCiv

EU-znaceni zid.vyrobku!Ptam se,kdy lidi ???

Víte,jak mě to uráží?Jsem židovského původu,kdy si budeme vysivat hvězdy na ruce???

Vše svědčí o tom,že muslimové ovládají EU,což je smutné,doufám,že až vyhraje FN ve Francii,Francie má do půl roku referendum o výstupu z EU a vystoupí!Kdo dřív?V.B. či Francie ???

Další otázku mám k migraci,není lepsi,aby EU podplatila Lybii a přes Lybii Africké uprchlíky vrátila?? Dnes už se zákony nedodržují,tak si nelzeme v ničem,co je možné a co není...Jednejme s tím,s kým můžeme,Lybie by za peníze pomohla...Turecko hraje špinavou hru,což nám opakovaně ukazuje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.11.2015 21:58:44 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,
věřte tomu, že i mě toto rozhodnutí pobouřilo, nicméně vystoupení z EU opravdu není řešením. Je třeba vybírat do evropských institucí lidi stojící na straně Izraele.Jinak hlavní proud uprchlíků jde nyní právě přes Turecko, a ne přes severní Afriku. Nedělám si ale iluze o tom, že jednání s Tureckem bude jednoduché. Pokud jde o Libyi, tak je třeba mít na paměti, že je nyní v podstatě rozvráceným státem rozparcelovaných mezi několik stran konfliktu, a na účinnost dohody s ní bych proto také příliš nespoléhal.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský