Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2015 12:42:36 - nodřej kvapný

vysvětlení

Přesvědčil vás dnes Ransdorf o své nevinně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2015 0:01:34 - Ing. Jiří Dolejš

Pokud Miloslav Ransdorf předložil na dnešním společném jednání s vedením ÚV KSČM dokumenty, které podporovaly jeho již dříve vydané prohlášení a protože jsme tehdy obdrželi informaci že nebyl švýcarskými úřady z ničeho obviněn, je na něm jak využije možné právní kroky k tomu, aby očistil své jméno od skandálu, který se kolem toho odehrává už 5 dní. , Bylo proto rozhodnuto že.není na KSČM aby tuto věc, která se netýká KSČM a kolem které se šíří nové a nové mediální spekulace, dál v tuto chvíli komentovala.

Nás zajímá hlavně ochrana KSČM, nikoliv privátní aktivity některých jejích členů, pokud jsou skutečně legální. V tom si doufám udělají jasno i švýcarské úřady, které během dneška informovaly poněkud zmatečně. Proč se dr. Ransdorf zajímal o  nějaké dědické řízení, jakou (samozřejmě legální) roli v něm hrál, je pak jeho soukromá věc. Určitě není o výkonu mandátu poslance, kde se zavázal programu KSČM. Rozplétat údajné dědictví po miliardářích opravdu není naším zájmem.  Od toho slouží podobným boháčům různé právní či finanční firmy. My máme odlišné priority.