Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2015 12:55:49 - Alena Klečková

ekologická potravina

Pane poslanče děkuji za odpověď,ale neberu ji.
Myslím,že víte kolik činí dotace ekologického zemědělce a tradičního zemědělce? Podle čeho poznám na pultu,že je potravina eko? Podle ceny? Anebo jsou ceny nastaveny podle toho,že by se mohlo jednat o eko,potravinu. Docela mě ale zaráží,že CIGARETY jsou všude prodávány za stejnou cenu,ale u POTRAVIN to tak není a ještě jsou to všelijaké padělky potravin,náhražky atd. To když jde o ochranu nějakého značkového oblečení,tak mají celníci pohotovost a padělky likvidují,ale salám Gothaj je všude jiný,tmavé pečivo je obarvené,párky jsou navoněné až běda a pokaždé jiné a mléčné výrobky tak drahé,že prý je jich u nás přebytek.A potom také obaly,kolik stojí doopravdy obaly a kolik ty dvě lžíce jogurtu s maizenou v jednom kelímku,který je potištěný nesmyslama.
Děkuji za odpověď a přeji Šťastný Nový Rok.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2015 11:44:38 - Ing. Pavel Kováčik
 Dobrý den, v některých případech můžete mít pravdu, ale bezesporu je třeba věřit, že mechanismy kontroly u nás probíhají a případná porušení jsou zjistěna. Navíc jsme pod diktátem nadnárodních potravinářských řetězců. Přeji Vám hezké Vánoce a šťastný nový rok.