PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2015 11:04:01 - Tiblochova

Skandál

Byla jen otázkou času, než vás taky zasáhnete nějaká korupční kauza. Co mě ale udivuje je to, jak se k tomu stavíte. Proč bychom měli Ransdorfovu věřit, když jste nepředložili důkazy? Zřejmě nebudou tak tajné, když někteří je vidět mohli. Nebo jste něco víc? ODS, ČSSD i TOP 09 se také k takovýmto kauzám postavili čelem. Třeba ČSSD požaduje rezignaci Rozbořila, i když nic neudělal. Vy ale Ransdorfa hájíte a ve straně i v EP je vesele dál. Proč?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2015 9:35:25 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

Dobrý den, nevím, jak jste přišla na to, že se jedná zrovna o korupci. Věříte tomu, co se říká v ČT? Tak to já už dávno ne a fakt, že Ransdorf nepředložil veřejnosti všechny důkazy (i když některé samozřejmě předložil) je logický, protože jestli je nějakým způsobem vyšetřován švýcarskou stranou, neměl by nikdo jiný do celé kauzy vstupovat. Dělá se to takto ve všech případech, a to i u nás. Obžalován zatím nebyl, a jakási obvinění jsou často více než falešná a účelová s tím, poškodit nejen jeho, ale i KSČM. Snad jediné, co mi na jeho jednání  vadí je to, že se takovýchto věcí vůbec zapojuje, ale to je jeho osobní věc a KSČM s tím nemá nic společného. Věřím tomu, že se ničeho trestného nedopustil.