MUDr. Alena Dernerová

  • BPP
  • Ústecký kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2015 21:31:18 - georgina515

Matka narkomanka

Dobrý den, problém narkomanie mi dosud byl lhostejný..... Teď se mě bohužel osobně týká. Bratr si pořídil dítě s narkomankou s nedoléčeným syfilis a žloutenkou typu C. V současnosti je v Kojeneckém ústavu v Praze 4, kde je jí poskytován dokonalý servis, ona se maximálně ovládá a aby rodina nemohla dohlížet na její "péči" o dítě, přerušila vztahy a zakázala podávat informace. Bratrovi sdělila, že pokud jí budeme (rodina) stressovat svým zájmem, znovu začne fetovat..... To skutečně podle současných pravidel této společnosti budeme čekat, až se stane něco strašného? Ta paní za více jak 30 let produktivního věku pracovala 6 měsíců, drogy bere 15 let, žije promiskuitně, dítě v porodnici opustila a když zjistila , že přijde o zdroj dávek, v kojeneckém ústavu se chová vzorně (sice nedodržuje pravidla, ale když nefunguje kontrola......). Co můžeme udělat, aby bylo mimino alespoň trochu v bezpečí? Zdaleka nelze napsat všechny hrůzy, které kolem tohoto případu jsou. Nikdo na ně ale neslyší.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2016 14:27:14 - MUDr. Alena Dernerová
Pokud je její bratr opravdu otcem dítěte, je uveden v rodném listě, pak by se měl obrátit na soud  a žádat  o péči o své dítě a nenechat se vydírat matkou- jak píšete narkomankou....Alena  Dernerová