Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.12.2015 11:24:27 - Josh

Čína

Kdo financuje vaše cesty do Číny? Co jste tam pro Česko vyjednal? Prý jste tam byl už 4x. A myslíte si, že zaprodat krtečka bylo správné? Co nám Čína dala na oplátku? Pandy si cení. Proč si mi neceníme toho, co máme?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2016 13:10:47 - Jaroslav Doubrava
 Jedna, před patnácti lety soukromá, druhá a čtvrtá čínská strana třetí PPF, to jsme tam letěli předat právě Krtečka. Šlo vždy o reprezentaci a projednávání možností spolupráce hospodářských subjektů a možnosti navazování družebních vztahů měst a regionů Číny a naší republiky. Někdy to bylo úsměvné, protože ta měřítka nejsou srovnatelné. Jejich "malé provinční město" má tolik obyvatel, jako naše celá republika. Přesto tam zájem je. Pokud jde o Krtečka, připravují se a myslím, že už se i vyrábí díly seriálu, kde bude spolu s Krtečkem účinkovat i Pandička. To, podle mne, dá tomu seriálu nové dimenze a tak ho oživí. Souhlasím s Vámi, že si toho, co máme velmi málo ceníme. Proč? To asi není otázka pro mne. Nad tím bychom se měli zamyslet všichni a nejen zamyslet. Měli bychom konečně zase zvednout hlavy a napravit to! Děkuji za položení otázky a přeji příjemné dny. Jar. Doubrava