PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.12.2015 0:46:12 - Hranostaj

TTIP,GMO potraviny...dekujeme nechceme

Dobrý den,proč máme přistupovat na obchod TTIP který v Evropě zlikviduje pracovní místa a bude dovážet potraviny z GMO,kde je dokázáno,že ničí lidský plod a je pro organismus škodlivý?

A proč by národní korporace měli mít větší pravomoci než národní moc ???Co když v USA dojde ke katastrofě a my budeme závislý na jejich potravinách ?Myslím,že je na čase začít být hospodářský sobestacnymi a podpořit naše malé zemědělce.Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2016 7:51:56 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Mluvíte mi z duše. K TTIP,  jejímu zvrhlému libretu a následkům, najdete několik příspěvků i na tomto profilu. Všechny ty “evropské” sklapovačky – o “euroatlantických” ani nemluvě – vysekávají jen hujerské uvaděčky cizího zájmu proti tomu našemu. Soběstační jsme už byli – jen s výjimkou citronů, pomerančů a banánů, kolem nichž plká třeskuté hovadiny jen sekta konjunkturálních korouhviček. Spoustu těch hračiček “pravdolásky” zesměšnil loni v listopadu i sám Hrad. Teď je nejvyšší čas prohnat uličkou hanby i všechny její ostatní ptákoviny.